Behandelingen

Maria Galland Gezichtsbehandeling 50minuten

De behandeling wordt gestart met de keuze uit drie aromatische geuren, dit voor de totale ontspanning en het gevoel van welbevinden. U kiest de geur die het beste bij u past. Hierna reinigen we het gezicht met speciaal op uw huid afgestemde reinigingsproducten. Tijdens het eventueel epileren en harsen wordt het gezicht grondig gereinigd en ontslakt met het masqué souple2. Wanneer het masker zijn werking heeft gedaan krijgt uw gezicht een dieptereiniging, dit met een lysing of een peeling. Hierna worden alle onzuiverheden verwijdert, waarnaar een ontspanningsmassage start van gezicht, hals en decolleté. Er wordt gemasseerd met een Maria-galland crème speciaal afgestemd op uw huidbehoeften. Er wordt een masker aangebracht waarnaar we u een moment alleen laten om heerlijk te ontspannen en de werkstoffen zijn werking te laten doen. De behandeling wordt beëindigd met een dag of nachtcrème en oog en/of halscrème. Een fijne schoonheidsbehandeling die u met een ontspannen gevoel laat vertrekken.

 

Maria galland Gezichtsbehandeling 75minuten

Deze behandeling starten we met een ontspannende rugmassage. Afhankelijk van de spieren en het bindweefsel combineren we hierbij de shiatsu, bindweefsel en/of lymfemassage. Dit voor een gevoel van totale ontspanning voor en na de rugmassage. Naar de rugmassage volgt de totale gezichtsbehandeling zie omschrijving Maria galland gezichtsbehandeling 50minuten. Dit is een perfecte combinatie van een gezichtsbehandeling en een fijne rugmassage.

 

Maria galland tienergezichtsbehandeling  30minuten

De tienerbehandeling is speciaal tot leven geroepen voor de tieners beneden de 18 jaar. Deze jongeren hebben een goede behandeling en uitleg van hun huid nodig. De huid is vaak erg onrustig en geïrriteerd, het zij door hormonen en/of voeding. De huid wordt tijdens de behandeling intensief, maar ook zeer mild gereinigd. Verder geven wij advies in het gebruik van voeding en producten. Een ideale schoonheidsbehandeling voor tieners die weer een rustige huid willen.

 

Homme galland heren gezichtsbehandeling 50minuten.

Deze herenbehandeling starten we met een stevige rugmassage. De hele rug zal weer ontspannen aanvoelen. Omdat de heren gezichtshuid veel te verduren krijgt, denk aan scheren, bepaalde werkzaamheden buiten en  veel  stress, werken we met de gezichtslijn homme galland. Deze productlijn is speciaal ontwikkeld voor de man, die het belangrijk vindt om er goed en verzorgd uit te zien. Deze behandeling helpt daar zeker bij. U zou zien; de huid voelt weer comfortabel en glad aan. Daarbij bent u weer totaal ontspannen en kan u, uw stressvolle bestaan weer aan. Naast een regelmatige behandeling door u schoonheidsspecialiste, kunt u de producten van Homme Galland ook thuis gebruiken. Dit zijn hoog kwalitatieve producten voor u gezichtshuid die een veel betere uitwerking hebben dan de producten voor mannen die u tegenwoordig op televisie ziet.

 

Totale lichaamsmassage

Deze lichaamsmassage is gebaseerd op pure ontspanning. Verhardingen in het weefsel, slechte doorbloeding of gevoeligheid zijn geen problemen, maar zaken waar wij individueel rekening mee houden. Daarom ontvangt u bij schoonheidssalon Ingrid altijd de aangepaste en zeer individuele behandeling. Natuurlijk is een massage altijd te combineren met een gezichtsbehandeling.

 

Shiatsumassage

Deze massagetechniek is gebaseerd op de meridianen en de daarbij behorende shiatsupunten. Deze shiatsupunten worden tijdens de behandeling met een speciale druktechniek drie keer behandeld. Lichaam en geest komt hierdoor weer in balans. U voelt zich weer helemaal in balans komen. Yin en Yang zijn weer in balans. De shiatsutechniek passen wij ook wel eens individueel toe. Bijvoorbeeld door alleen de hoofdhuid te behandelen tijdens de 50minutengezichtsbehandeling. Vooral voor mensen met veel hoofdpijnklachten is deze massage een uitkomst.Bindweefselmassage

De bindweefselmassage is een erg stimulerende en activerende massagetechniek. Als het bindweefsel eenmaal beschadigd is herstelt zij zich erg moeilijk. Kijk naar striae, sinaasappelhuid, littekenweefsel na operaties. Deze massagetechniek zorgt ervoor dat de huid weer aan het werk wordt gezet. Kortom zij gaat weer herstellen en het weefsel opnieuw opbouwen. Striae verdwijnt nagenoeg, een sinaasappelhuid wordt weer glad en het littekenweefsel wordt weer beter doorbloed waardoor het bijna onzichtbaar is. Wij passen deze massage ook toe bij een gezichtshuid die aan het verslappen is.  Na de bindweefselmassage ziet de huid er gelift, doorbloed en stralend uit. Als wij de bindweefselmassage  bij het gezicht toepassen behandelen wij vaak eerst een kant van het gezicht, zo kan u zelf zien wat het verschil is. Uiteraard wordt daarna ook de andere kant van uw gezicht behandeld. Kortom ervaar en zie het zelf. Deze massage en eventuele goed te combineren producten geven een echt goed zichtbaar resultaat. 

 

Hotstonemassage.

Ontspannen, rust en balans de drie woorden die bij deze massage horen. De massage wordt gegeven met speciale lavastenen. Lavastenen hebben de eigenschap om warmte, dus energie, op te slaan en te geven.  Daarbij gebruiken wij de’ bergkristal’ deze steen geeft rust en balans. U voelt zich weer totaal ontspannen en in balans.

 

Make-up

make-upBij schoonheidssalon Ingrid kunt u terecht voor de gewone dag make-up, maar ook voor de avond make-up. Heeft u iets bijzonders dan is het natuurlijk mogelijk dat we, wat betreft de make-up, u er stralend uit laten zien. Ook organiseren wij elk jaar een dag waarbij wij individuele uitleg geven, wat betreft de aanbreng van de make-up producten. Het aanbrengen van de mooiste make-up en het uitkomen van de mooiste punten in uw gezicht wordt hierdoor geen probleem meer. Schoonheidssalon Ingrid beschikt over de totale make-up lijn van Maria Galland Paris. Deze lijn is anders dan de standaard make-up en zorgt voor een bijzondere uitstraling.

 

Bruidsmake-up

Gaat u trouwen? Dan wilt u er op de mooiste dag van uw leven ook wat betreft de make-up er stralend uit zien. Wij geven altijd eerst een proefmake-up, dit houdt in dat we samen met u gaan kijken wat het mooiste staat en wat het beste bij de jurk en bloemen past. Kortom we maken van u een op en top stralende bruid. Ook bieden wij een bruidsarrangement aan, dit houdt in dat we een 50minuten behandeling inplannen een week voor de bruiloft, hierbij zit ook de proefmake-up en het opmaken op de grote dag bij u aan huis. Schoonheidssalon Ingrid draagt graag bij aan die ene speciale dag.

bruidsmake-upbruidsmake-upbruidsmake-up

 

 

Manicure

Ook de handen verdienen weleens extra aandacht. De nagels worden weer in de goede lengte gevijld en de nagelriemen goed verzorgd. De handen worden heerlijk ontspannen door de handmassage waarnaar we de handen een heerlijke handpakking geven. Natuurlijk kunt u een mooie kleur nagellak kiezen uit ons ruime assortiment. Kortom u handen mogen weer gezien worden. Natuurlijk is deze manicure behandeling altijd te combineren met onze andere schoonheidsbehandelingen of massages.

 

Pedicure

Er kunnen zich veel problemen bij de voeten voordoen, hetzij door druk, medicijngebruik en/of ziekten. Er kunnen drukplekken ontstaan, ingroeiende nagels, slechte nagels kortom pijnlijke en geïrriteerde voeten. Bij schoonheidssalon Ingrid bent u wat betreft u voeten ook op het juiste adres. We starten met een uitgebreide screening waarnaar we samen tot een oplossing gaan komen. Daarbij moet u aan verschillende dingen denken, wat betreft de ingroeiende nagel werken wij met de nagelbeugeltechniek, dit beugeltje zorgt er pijnloos voor dat u nagel weer gecorrigeerd wordt in zijn groei. De drukplekken worden verwijderd en waar kan voorkomen. Natuurlijk hoeft u niet perse een probleem te hebben, wilt u gewoon mooie verzorgde voeten die gezien mogen worden dan bent u bij schoonheidssalon Ingrid evengoed welkom. Ook kunt u een combinatie maken met een schoonheidsbehandeling en/of massage.

 

Coaguleren

Zitten er ontsierende adertjes op uw wangen, de zogeheten appelwangetjes oftewel couperose? Geen probleem wij hebben hier een speciale coaguleer-techniek voor. Couperose ontstaat door het verslappen van de haarvaatjes, hierdoor blijft er bloed in staan en ziet men dat als kleine rode ‘netwerkjes’ op de wangen. Vaak wordt het erger als men ouder wordt en is het erfelijk. Doormiddel van warmtestroom ‘smelten’ we het zichtbare haarvaatje dicht. Deze verdwijnt en de huid wordt weer helemaal egaal en rustig de roodheid verdwijnt.

 

Cadeaubonnen

Bij schoonheidssalon Ingrid is het altijd mogelijk om een leuk en zeer persoonlijk cadeau te schenken. De cadeaubon is hier een goed voorbeeld van. Schenk een behandeling en/of een geldbedrag. Het maakt niet uit, alles is mogelijk.

Contact

De Gaarde 295

7002CA Doetinchem

Tel: 06-30716111

E-mail: info@schoonheidssalondegaarde.nl