Hydraluxelijn

Iedere dag opnieuw staat onze huid bloot aan vrije radicalen en negatieve omgevingsinvloeden. Smog in de stad of UV-stralen, speciaal in de zomermaanden, zijn een zware belasting voor de huid. Hier is het belangrijk om met een speciale verzorging een beschermend schild te bieden, de levensduur van de cellen te verlengen en zo huidveroudering tegen te gaan. Want als alternatief zou men even diep moeten slapen als Doornroosje, om de jeugdigheid van de huid te bewaren.

De moderne texturen en luxueuze samenstelling van de serie HYDRA-LUXE bieden de huid intensieve celbescherming, optimaliseren het vochtgehalte van de gezichtshuid langdurig met een depoteffect. Exclusieve en effectieve werkstofcomplexen staan helemaal in dienst van de schoonheid en zorgen voor een maximale uitstraling. De huid wordt weer gladder en krijgt meer volume.

HYDRA-LUXE

Het luxe verzorgingsritueel begint met het zijdezachte, lichte SÉRUM HYDRA-LUXE 1012. Nu een zacht druppeltje ÉLIXIR HYDRA-LUXE 1013 als kuur of intensieve verzorging aanbrengen. In de zomer is het elixir juist een ideaal after-sun product. Ter afsluiting de lichte verzorgingscrème CRÈME HYDRA-LUXE 1006 gebruiken en uw huid straalt jeugdig en mooi. Gun uw huid aanvullend eenmaal per week een wellness-pauze met het zachte, crèmige MASQUE HYDRA-LUXE 1031.

Er is dus geen enkele reden om 100 jaar te gaan slapen – u kunt zich natuurlijk wel wakker laten kussen door een sprookjesprins!

Contact

De Gaarde 295

7002CA Doetinchem

Tel: 06-30716111

E-mail: info@schoonheidssalondegaarde.nl