Make up Maria Galland

TEINT LIFTING 510

TEINT LIFTING 510 Verzorgende make-up, die perfect dekt

Kleuren
10 CHAMPAGNE
10 CHAMPAGNE
20 CAFÉ CRÈME
30 SAHARA
40 NOISETTE

Productomschrijving
De uitstekend houdbare make-up gaat een perfecte verbinding aan met de huid. De mousse heeft een zeer rijke samenstelling. Hij egaliseert oneffenheden en is zeer geschikt als "Built-up" make-up, dat wil zeggen: u kunt, afhankelijk van de gewenste dekkracht meerdere lagen aanbrengen. Squalaan en vitamine E verzorgen de huid en maken haar fluweelzacht.

TEINT LIFTING 510 Gebruik
Aanbrengen over de gebruikelijke dagverzorging. Vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe uitwerken. Ook op de oogleden verdelen. Als u daarna lippenmake-up gebruikt, ook over de lippen aanbrengen. Om het gezicht optisch te modelleren, kunnen verschillende tinten over elkaar worden aangebracht.


TEINT FLUIDE 511

TEINT FLUIDE 511 Lichte, vloeibare make-up met een uitstekende houdbaarheid

Kleuren
01 NATUREL
01 NATUREL
02 BEIGE
03 DORÉ

Productomschrijving
De vloeibare make-up met mat effect is lang houdbaar is voelt zeer licht aan op de huid. Onregelmatigheden worden perfect geëgaliseerd, de huid houdt zijn natuurlijke uitstraling.

TEINT FLUIDE 511 Gebruik
Aanbrengen over de normale dagverzorging. Vanuit het midden van het gezicht zachtjes naar buiten toe uitwerken. Ook aanbrengen op de oogleden. Als u daarna lippenstift gebruikt, ook over de lippen verdelen.


TEINT POUDRE 512

TEINT POUDRE 512 Lang houdbare, lichtreflecterende compactmake-up voor een stralende teint

Kleuren
10 NATUREL
10 NATUREL
20 BEIGE
30 DORÉ

Productomschrijving
De extreem lichte, lichtreflecterende crèmemake-up is foundation en fixering in een. Hij is gemakkelijk aan te brengen en versmelt direct met de huid. De pigmenten passen zich aan de natuurlijke huidkleur aan, onregelmatigheden worden perfect geëgaliseerd. De huid wordt stralend.

TEINT POUDRE 512 Gebruik
Onder de dagverzorging vanuit het midden van het gezicht naar buiten zachtjes uitstrijken met het sponsje. Voor een natuurlijk transparant effect vochtig, voor meer dekkracht droog aanbrengen. Ook aanbrengen op de oogleden. Als u daarna lipmake-up wilt gebruiken, ook verdelen op de lippen.


LA POUDRE MATE 516

LA POUDRE MATE 516 Fijne compactpoeder met een matterend effect

Kleuren
10 BEIGE TRANSPARENT
10 BEIGE TRANSPARENT
20 BEIGE NATUREL
30 BEIGE INTENSE

Productomschrijving
De zijdezachte compactpoeder camoufleert kleine oneffenheden op de huid, omdat de pigmenten zich aanpassen aan de natuurlijke huidtint en de foundation. Lichtreflecterende pigmenten geven de huid een zachte glans. De poeder is vrij van parfum en ook geschikt voor de gevoelige huid.

LA POUDRE MATE 516 Gebruik
Poeder met de dons verdelen over de foundation. Het gezicht van boven naar beneden afpoederen, te beginnen vanaf het voorhoofd, om te voorkomen dat kleine haartjes rechtop gaan staan.


MASCARA INTENSE 522

MASCARA INTENSE 522 MASCARA INTENSE 522 voor een magische oogopslag!

Productomschrijving
Deze mascara geeft de wimpers veel volume en een verleidelijke en stralende oogopslag. Door de crèmige textuur en het unieke gepatenteerde borsteltje worden de wimpers perfect omhuld en blijven ook na het aanbrengen flexibel.

Gebruik
De mascara aanbrengen op de wimpers vanaf de haarinplant tot aan de puntjes. Als de mascara laagje na laagje wordt aangebracht, geeft hij de wimpers intensief volume en een gitzwart en expressief effect.


OMBRE UNIQUE 526

OMBRE UNIQUE 526 Fluweelzachte oogschaduw voor veel verschillende effecten

Kleuren
09 REFLET DE BRONZE
01 BLANC NACRÉ
02 ROSE DORÉ
04 BLEU MÉTALLIQUE
07 CHOCOLAT BRUN
08 GRIS GIVRÉ
09 REFLET DE BRONZE
10 ROSE GLACÉ
12 REFLET D'OR
13 VERT JADE

Productomschrijving
De lang houdbare oogschaduw zorgt voor tal van effecten, intensieve kleurresultaten en een oogstrelende oogmake-up. De fijnste, glanzende parelmoerpigmenten laten de ogen stralen. De oogopslag wordt geïntensiveerd, het gezicht krijgt meer uitdrukking.

OMBRE UNIQUE 526 Gebruik
Oogschaduw aanbrengen en met de applicator vervagen. Voor een intensiever effect, meerdere kleuren combineren.


LE ROUGE 500

LE ROUGE 500 Soepele, zachte lippenstift met verzorgende eigenschappen

Kleuren
26 ROSE MYSTIQUE
26 ROSE MYSTIQUE
32 ROUGE PUR
34 BORDEAUX
35 CORAIL NACRÉ
36 ACAJOU ROUGE
37 ROUGE VERMILLION
38 ROSE PERLÉ
39 ROUGE CORAIL

Productomschrijving
De soepele lippenstift combineert een intensieve, glanzende kleur met perfecte verzorging. Vitamine E en C beschermen de tere huid van de lippen en maken ze soepel en zacht. Intensieve kleuren zorgen ervoor dat de lippen verleidelijk stralen.

LE ROUGE 500 Gebruik
Voor een intensief make-upresultaat de lipcontouren eerst met LE CRAYON LÈVRES 504 omlijnen. Daarna de lippenstift aanbrengen.


ROUGE BRILLANT 503

ROUGE BRILLANT 503 Softe, lichte lipgloss voor een lang aanhoudende glanzende kleur

Kleuren
21 CRISTAL
21 CRISTAL
34 BRUN CORAIL
37 FRAMBOISE
38 KIR ROYAL
39 GRENADINE BRILLANTE

Productomschrijving
De zachte lipgloss zorgt voor intense kleuring en verleidelijk stralende lippen. Zijn lang houdbare en transparante textuur zorgt voor een natuurlijk aanzien; stralende glans levert het gewenste glamoureffect op. Bovendien zorgt het voor extra vocht en verzorging.

ROUGE BRILLANT 503 Gebruik
Voor een natuurlijke transparante look; u kunt het alleen gebruiken of aanbrengen over de omlijnde lippen of over de lippenstift.

Contact

De Gaarde 295

7002CA Doetinchem

Tel: 06-30716111

E-mail: info@schoonheidssalondegaarde.nl