Extra verzorging

MASQUE PATCH LIFT YEUX 100B

MASQUE PATCH LIFT YEUX 100B Verkoelende oogpatches, die de oogzone direct glad maken en ontzwellen.

Productomschrijving
De verfrissende oogpatches, die gedrenkt zijn in een geconcentreerd oplossing van werkstoffen, zijn de ideale hulp met een SOS-effect: als ze onder de ogen worden aangebracht, lijken rimpeltjes al na 5-10 minuten gladder en worden donkere kringen en zwellingen duidelijk minder. De hydrogel-patches met een verkoelende werking zijn gemakkelijk in het gebruik en geven hun geconcentreerde werkstoffen onmiddellijk vrij: een kostbaar stamcellenextract van appels voor een antirimpel effect. Hydraterende bestanddelen uit een appelextract, die de huid direct en langdurig van vocht voorzien en verstevigen.

Bijzonderheden
Wordt extreem goed door de ogen verdragen. Door oogartsen getest.

Gebruik
Aanbrengen onder de ogen, 5-10 minuten laten inwerken, dan verwijderen.


HYDRA LIFT YEUX 100

HYDRA LIFT YEUX 100 Lichte verzorging voor de gevoelige oogzone met anti-aging effect

Productomschrijving
De heerlijk lichte gelcrème, vol met waardevolle ingrediënten, trekt zo goed in, dat de oogmake-up direct kan worden aangebracht. Het kostbare stamcellenextract van appels beschermt de huideigen stamcellen van de gevoelige oogzone en vertraagt het ouder worden van de huid, dankzij zijn antirimpel effect *. Boekweitwas en glycosaminoglycanen verminderen zwellingen, wallen en donkere kringen onder de ogen. Tegelijkertijd wordt de huid gekalmeerd **, intensief van vocht voorzien en verfrist. *Een antirimpel onderzoek van 4 weken toont een belangrijke vermindering van rimpels aan; een duidelijke rimpelreductie al na 2 weken gebruik. **90 % van de proefpersonen, die meededen aan een 4 weken durend dermatologisch onderzoek, stelden een kalmerende werking op de huid vast (2 x per dag aangebracht).

Bijzonderheden
Wordt extreem goed door de ogen verdragen. Door oogartsen getest.

Gebruik
's Morgens en 's avonds aanbrengen op de oogzone en zachtjes inmasseren.


SÉRUM LIFT CONFORT 802

SÉRUM LIFT CONFORT 802 Hooggedoseerd, verstevigend concentraat voor een huid met meer energie

Productomschrijving
Het verstevigende serum trekt snel in de huid en kan zo haar volledige werking ontwikkelen: het energieniveau wordt verhoogd, de huid wordt verstevigd en versterkt, ze krijgt een vitalere uitstraling en meer energie. Een anti-aging lipopeptide verstevigt de huid, maakt haar elastisch en verzacht rimpeltjes.

Gebruik
Het serum als kuur gebruiken of wanneer de huid zeer veel behoefte heeft aan energie. Aanbrengen op het gereinigde gezicht onder de dag- en/of nachtcrème en inmasseren.


SÉRUM HYDRATANT INTENSE 98

SÉRUM HYDRATANT INTENSE Vochtherstellend serum als kuur en intensieve aanvulling op de dagelijkse verzorging

Productomschrijving
Het intensieve concentraat is rijk aan werkstoffen en voorziet de huid urenlang van vocht. Het activeert tegelijkertijd haar vermogen dit vocht te binden en op te slaan. Vitamine A en E stimuleren de regeneratie van de huid en beschermen tegen voortijdige huidveroudering. De huid krijgt meer elasticiteit en spankracht.

Gebruik
's Morgens en/of 's avonds enkele druppels aanbrengen op de gereinigde huid. Daaroverheen de gebruikelijke verzorging aanbrengen.


CURE INTENSIVE PROFILIFT 251

CURE INTENSIVE PROFILIFT 251 Verstevigingkuur van 4 weken met een 3D-dieptewerking geeft de huid nieuwe stevigheid

Productomschrijving
De hooggeconcentreerde, verstevigende en gladmakende kuur herstructureert de huid van binnenuit, maakt rimpeltjes glad en herstelt het interne, beschermende weefsel. Innovatieve technologieën gaan vochtverlies tegen – en wel in drie dimensies. De zichtbare resultaten van deze 4-wekenkuur zijn stevigheid en een vollere huid met meer volume.

Gebruik
's Avonds een hoeveelheid van deze fluid ter grootte van een hazelnoot aanbrengen onder CRÈME FERMETÉ PROFILIFT 250.


CURE REVITALISANTE CELLULE 44

CURE REVITALISANTE CELLULE 44 Intensive repairkuur voor 4 weken om de gestresste, uitgeputte huid te regenereren

Productomschrijving
De intensieve repairkuur (die uit vier serums bestaat) bevat intensieve, actieve stoffen, die de gestresste huid een oppepper geven en zorgen voor een zichtbare anti-aging werking. Ze revitaliseert de huid en activeert de celvernieuwing. De collageenaanmaak wordt gestimuleerd, het huidreliëf verbeterd. Bovendien worden de energiereserves van de huid gemobiliseerd, de doorbloeding aangezet en een vochtgebrek aangevuld. De huid krijgt nieuwe vitaliteit.

Gebruik
Telkens een halve ampul, volgens de instructie op de verpakking aanbrengen op de gereinigde huid en onder de nachtverzorging. Voor de optimale, 'totale vernieuwing' van de huid tweemaal per jaar aanbrengen.


SÉRUM INFINIE TENDRESSE 214

SÉRUM INFINIE TENDRESSE 214 Intensief serum voor de gevoelige en geïrriteerde huid

Productomschrijving
Het milde serum trekt snel in, verbetert het vochtgehalte en kalmeert de gevoelige huid met roodheden en irritaties. De celregeneratie wordt bevorderd, de huid is beter bestand tegen omgevingsinvloeden. De huid wordt egaal en glad.

Gebruik
Als kuur 's morgens en 's avonds aanbrengen op gezicht, hals en decolleté. Voor regelmatig gebruik 's avonds gebruiken.


OMÉGA 3.6 COMPLEXE SURACTIVÉ 94

OMÉGA 3.6 COMPLEXE SURACTIVÉ 94 Exclusieve lipide-elixer om voortijdige huidveroudering te voorkomen

Productomschrijving
De zijdezachte verzorgende olie voorziet de vetarme huid van hooggeconcentreerde werkstoffen en voorkomt voortijdige huidveroudering. Het beschermt tegen invloeden van buitenaf en maakt het huidreliëf glad. De huidstructuur wordt voller, elastischer en soepeler. Plantaardige, essentiële vetzuren verbeteren de barrièrefunctie en verhogen de weerstand van de huid. Met vitamine A en E.

Gebruik
Eenmaal per dag – als kuur 's morgens en 's avonds – minstens vijf druppels aanbrengen op de gereinigde huid. Daarna een verzorgende crème gebruiken.


RÉPONSE PURETÉ EXPRESS 304

RÉPONSE PURETÉ EXPRESS 304 Speciaal product voor lokaal gebruik bij onreinheden van de huid

Productomschrijving
De gel die gemakkelijk in gebruik is, wordt precies aangebracht op de huidonreinheden. Plantaardige extracten en werkstoffen gaan lokaal ontstekingen, rode vlekken en puistjes tegen, stimuleren tegelijkertijd het genezingsproces en voorkomen nieuwe onzuiverheden. De praktische tube met applicator past in elke handtas en kan overal en altijd worden gebruikt.

Gebruik
Naar behoefte meerder keren per dag aanbrengen op de onzuiverheden en inkloppen of inmasseren. Bij extreme onreinheden op het hele vlak aanbrengen.


CONCENTRÉ CONTOUR VELOURS 99

CONCENTRÉ CONTOUR VELOURS 99 Anti-aging concentraat voor de verzorging van de gevoelige oogzone

Productomschrijving
De fijne, revitaliserende emulsie met celvernieuwend retinol is zeer geschikt om rimpels rondom de ogen te verzachten. Intensieve werkstoffen, zoals een exclusief kaviaarextract, repareren de celmembranen, reguleren het vochtgehalte van de huid en maken fijne lijntjes en rimpeltjes rond de ogen glad.

Gebruik
Het concentraat zachtjes op de huid rondom de ogen aanbrengen en van binnen naar buiten inkloppen. Daaroverheen de oogverzorging aanbrengen. Kan ook afzonderlijk worden gebruikt.


SOIN DU COU 90

SOIN DU COU 90 Verstevigende halscrème voor verzorging van de veeleisende huid van de hals

Productomschrijving
De zeer efficiënte en intensieve verzorging is afgestemd op de huid van hals en decolleté, deze heeft veel behoefte aan regeneratie. Werkstoffen is deze rijke textuur maken de huid soepel en leveren intensief vocht. Streng geselecteerde anti-aging lipopeptiden vertragen de effecten van huidveroudering, maken de huid glad en verhogen de elasticiteit en stevigheid van de halspartij. Deze wordt zachter en krijgt een betere uitstraling.

Gebruik
's Morgens en 's avonds aanbrengen op de gereinigde huid en licht inmasseren vanaf het decolleté tot aan de kin.

Contact

De Gaarde 295

7002CA Doetinchem

Tel: 06-30716111

E-mail: info@schoonheidssalondegaarde.nl