Exclusieve Maria Galland Behandelingen

SOIN PURETÉ

SOIN PURETÉSchoonheid tot in de diepte van de poriën en een puur gevoel van welzijn: SOIN PURETÉ verlost de huid van onzuiverheden, reinigt en zuivert haar grondig.

Een prettige gezichtsmassage met een heerlijk geurende gel-crème verwent uzelf en uw huid. Deze wordt ondersteund met een evenwichtherstellende drukpuntmassage, kalmerende effleurages en massagegrepen, die afkomstig zijn van shiatsu - pure ontspanning! De huid ziet er direct door en door schoon uit, de poriën worden verfijnd en een ongewenste vetglans verdwijnt.

 

SOIN ART DE PEAU

 

SOIN ART DE PEAUSOIN ART DE PEAU is een pro-lifting behandeling van absolute topklasse. Met haar spectaculaire, zeer veelzijdige effect zorgt ze voor een stralend frisse uitstraling en beantwoordt ze aan de allerhoogste eisen. Na de intensieve reiniging van de huid worden kostbare preparaten, zoals een professionele AHA-ampul om de celvernieuwing te stimuleren, verfrissend thermaal water en een reactiverend collageen-kaviaarextract gericht toegepast.

De zeer werkzame producten uit het luxe programma ART DE PEAU met hun uitmuntende werkstoffen zoals goudcolloïden en kaviaarextract ronden de luxe anti-aging cabinebehandeling perfect af. Uw huid wordt steviger en elastischer.

 

SOIN MASQUE MODELANT

 

SOIN MASQUE MODELANTSOIN MASQUE MODELANT, de miljoenen keren beproefde behandelingsklassieker van MARIA GALLAND, is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone.

De gereinigde huid wordt allereerst voorbereid op de modelage met een concentraat, voordat lokaal "probleemoplossers" worden aangebracht, die zijn afgestemd op de individuele behoeften. Het thermische effect van het masker dat daarna wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal kunnen worden ingesluisd en dat de resultaten buitengewoon zijn: de huid wordt verstevigd en krachtig. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.

 

SOIN MASQUE MODELANT YEUX

 

SOIN MASQUE MODELANT YEUXDe behandeling SOIN MASQUE MODELANT YEUX zorgt voor stralende blikken. Om de tere oogpartij te verzorgen en glad te maken wordt een retinolconcentraat gebruikt dat rijk is aan werkstoffen – perfect tegen lijntjes en rimpeltjes rond de ogen. Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen. U merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen.

Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd. De oogpartij straalt jeugdig glad en fris.

 

SOIN PROFILIFT

 

SOIN PROFILIFT"Lifting"-effect, dieptewerking en ontspanning - de verstevigende gezichtsbehandeling SOIN PROFILIFT zorgt voor direct voelbare en zichtbare resultaten. In slechts 60 minuten wordt de huid van binnenuit opgevuld, worden rimpeltjes verminderd en de gelaatscontouren opnieuw gemodelleerd.

Na een grondige reiniging volgen professionele gezichtsmassages: de succesvolle combinatie van Oosterse massagegrepen, geïnspireerd door "Shiatsu" met een dieptewerkende bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid gevitaliseerd en verstevigd wordt en de buitengewoon efficiënte werkstoffen diep in de huid kunnen doordringen. Daar werken ze verlies van stevigheid gericht tegen. De gelaatscontouren worden strakker, het huidprofiel ziet er jonger en steviger uit.

 

SOIN LIFT CONFORT

 

SOIN LIFT CONFORTTank een extra portie energie! Merk wat pure vitaliteit is! Een laat u zich daarbij eens lekker verwennen. De drie nieuwe behandelingen bij SOIN LIFT CONFORT – stimulerend, verwarmend of kalmerend – laten een vermoeide, vale huid weer stralen en geven haar nieuwe energie.

Na een grondige reiniging wordt een intensief concentraat aangebracht, dat is afgestemd op de behoeften van de huid van dat ogenblik. Het masker dat daarna wordt aangebracht versterkt het verzorgende effect – de huid wordt optimaal verzorgd. Een weldadige, afsluitende verzorging verhoogt het energieniveau van de huid extra: een vermoeide huid wordt opnieuw tot leven gewekt en is perfect beschermd tegen stress of schadelijke invloeden van buitenaf.

 

SOIN TENDRESSE

 

SOIN TENDRESSESOIN TENDRESSE brengt de gevoelige huid weer in evenwicht. Kalmerende en regenererende werkstoffen maken haar beter bestand tegen irritaties, door bijvoorbeeld hormoonschommelingen, agressieve milieu-invloeden of stress van alledag. Na een zachte reiniging worden de geïrriteerde en rood geworden huidzones behandeld. Een behandeling, die speciaal is afgestemd op de gevoelige huid met zachte producten zoals serums en maskers brengt de huid in evenwicht, geeft haar een weldadig gevoel en verhoogt haar weerstand.

SOIN TENDRESSE is er in drie soorten behandelingen – verwarmend, verfrissend of ontspannend. Zo krijgt de gevoelige huid nieuwe energie.

 

SOIN ART DE PEAU HYDRA-LUXE

 

SOIN ART DE PEAU HYDRA-LUXEDe buitengewoon luxe behandeling SOIN ART DE PEAU HYDRA-LUXE komt met twee verschillende behandelingen tegemoet aan de behoeften van de veeleisende huid en verwent haar met verfrissende hydratatie:

De intensief verstevigende en verwarmende behandeling SOIN MODELANT HYDRA-LUXE is gebaseerd op de behandeling met het unieke mineralenmasker MASQUE MODELANT. Het masker dat uit zichzelf warm wordt, sluist zeer intensieve, verstevigende werkstoffen diep in de huid. De huid wordt zichtbaar verstevigd en straalt egaal en mooi.

SOIN THALASSO HYDRA-LUXE zorgt op een luxueuze manier voor een voelbare, intensief gehydrateerde huid. Hoogwaardige producten in combinatie met een verkoelend powermasker bieden optimale celbescherming en stimuleren de microcirculatie en de stofwisseling.

 

SOIN COCON

 

SOIN COCONBij de behandeling SOIN COCON draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.

De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, een gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.

 

SOIN THALASSO VISAGE

 

SOIN THALASSO VISAGEIdeaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met SOIN THALASSO VISAGE, de powerkuur uit de zee. Een speciaal op het huidtype afgestemde werkstoffenampul wordt aangebracht op de gereinigde huid en kan zijn volle werking ontplooien onder het verkoelende MASQUE THALASSO. Tegelijkertijd ontslakt het effectieve algenmasker de huid intensief en zorgt het voor een hooggeconcentreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid.

Het resultaat is een uniek gevoel van stimulerende frisheid en weldadige ontspanning. De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid lijken weggewist – de perfecte korte vakantie voor de huid!

 

SOIN CLARTÉ

 

SOIN CLARTÉMet SOIN CLARTÉ presenteert MARIA GALLAND een zuiverende systeembehandeling, die effectief overmatige sebumproductie en onzuiverheden bestrijdt en tegelijkertijd maximale anti-aging verzorging biedt. Voor een optimaal resultaat worden drie cabinebehandelingen – een verwarmende, verfrissende of onspannende – ontwikkeld, die tegemoet komen aan de verschillende behoeften van de vette huid.

Na een grondige reiniging zorgt een lymfestimulerende massage voor ontspanning. Daarna wordt de huid verzorgd met speciale preparaten en wordt een masker – speciaal afgestemd op haar behoeften – aangebracht. De behandeling wordt beëindigd met weldadige afsluitende verzorging: uw huid is weer in balans – u bent heerlijk ontspannen.

Contact

De Gaarde 295

7002CA Doetinchem

Tel: 06-30716111

E-mail: info@schoonheidssalondegaarde.nl