Maskers en Peeling

Doux Gommant Visage 41

Doux Gommant Visage 41 Peeling voor alle huidtypes

Productomschrijving
De peelingcrème met mooi afgeronde microparels slijpt dode huidcellen zacht van de huid af. Daardoor kan ze beter regenereren, de actieve werkstoffen uit de producten die daarna worden gebruikt beter opnemen en wordt het huidbeeld verfijnd. De peeling zorgt voor een fris en regelmatig, glad huidbeeld.

Gebruik
De peeling met zacht ronddraaiende bewegingen inmasseren op de vochtige gezichtshuid, daarna met veel water afspoelen. De huid nareinigen met een lotion. Afhankelijk van de huid een-tot driemaal per week herhalen.

De optimale aanvulling
Masque Souple 2
Nano Masque Caviar 81
Masque Precieux 131


Masque Souple 2

Masque Souple 2 Reinigingsmasker

Productomschrijving
Het cremige reinigingsmasker met aardbeienextract en vitamine b6 ontslakt al direct na het aanbrengen. Reinigt de huid grondig en zet de natuurlijke huidfuncties aan. De huid wordt gevitaliseerd, gezuiverd en stralend fris.

Gebruik
Het masker elke ochtend royaal aanbrengen op de gezichtshuid en 5 tot 10 minuten laten inwerken. Met lauwwarm water afnemen. Het masker kan worden aangebracht op de oogzone. Dagelijks gebruiken als ochtendreiniging.


Masque Revelateur Clarte 302

Masque Revelateur Clarte 302 Reinigingsmasker

Productomschrijving
Het zuiverende, intensieve masker met zijn roomachtige consistentie bestrijdt onzuiverheden en reinigt de huid zonder haar uit te drogen. Natuurlijk leem reguleert en matteert de teint, kamille-extracten kalmeren, kostbare anti-aging componenten voorkomen voortijdige huid veroudering.

Gebruik
Masker 1-tot 2 keer per week royaal aanbrengen op de gezichtshuid en vijf tot tien minuten laten inwerken. Vochtig afnemen.

De optimale aanvulling
Crème Matite Velours 300
Fluide Matite Velours 301
Reponse Purete express 606

De bijpassende behandeling
Soin Clarte


Masque Infinie Purete 602

Masque Infinie Purete 602 Reinigingsmasker zonder anti-aging pretentie

Masque Infinie Purete 602 verwijdert onzuiverheden van de huid en kalmeert haar. Ze absorbeert het teveel aan talg alsof het met een sponsje wordt opgezogen en maakt de poriën zichtbaar fijner. Intensief kalmerende werkstoffen als allantoine, extract van zoethoutwortel en vitamine A en E normaliseren de huidfuncties. De huid wordt intens schoon en fris en weer net zo zacht en stralend als vroeger.

Gebruik
Het masker meerdere keren per week aanbrengen op de gereinigde huid en 10 tot 15 minuten laten inwerken. Het gedeelte rond de ogen en mond vrijlaten. Daarna afspoelen met water.

De optimale aanvulling
Fluide Matifiant Purete 603
Creme Equilbrante Purete 604

De bijpassende behandeling
Soin Purete


Masque Precieux 131

Masque Precieux 131 Verzorgend masker

Productomschrijving
Het oppeppende verzorgingsmasker helpt een vermoeide, gestreste huid haar natuurlijke balans te hervinden. Opbouwende planktonextracten en rode algenextracten activeren de celstofwisseling. Waardevolle oliën verfijnen het aanzien van de huid en maken haar glad. De teint wordt fris en krijgt een gezonde uitstraling.

Gebruik
Het masker aanbrengen op de gereinigde huid en 10 tot 15 minuten laten inwerken. Restanten afnemen met tisseus of lauwwarm water.

De optimale aanvulling
Creme Hydra Intense Plus 96a
Creme Precieuce Nuit 133


Masque Froid Hydratant 92

Masque Froid Hydratant 92 Verzorgend masker

Productomschrijving
Al na een paar minuten zorgt dit verzorgende masker voor een gevoel van frisheid en vitaliteit op de huid, dat wordt geïntensiveerd door de stimulerende geur van grapefruits. Een zeer geconcentreerd vochtcomplex, maakt de huid soepel en glad, de teint gaat stralen en rimpels worden verminderd. Zeer geschikt voor een avondje uit, na de sauna het solarium of een zonnebad.

Gebruik
Een-tot tweemaal per week royaal aanbrengen op de gezichtshuid en 5 tot 10 minuten laten inwerken. Daarna met een vochtig compres afnemen.

De optimale aanvulling
Masque Froid Contour des Yeux 95
Serum Hydratant Intense 98


Nano Masque Caviar 81

Nano Masque Caviar 81 Verzorgend masker

Productomschrijving
Het intensieve masker voor de zeer verzorgings behoeftige huid wordt altijd aanbevolen, wanneer de huid zwaar belast is geweest, vermoeid of geïrriteerd is. Bevat een versterkend kaviaarextract, gladmakende melkproteïnen en verzorgende vitaminen. Een droge huid wordt gladder en is beter in staat vocht op te slaan, een gevoelige huid krijgt weer weerstand.

Gebruik
’s Avonds na de reiniging royaal aanbrengen op gezicht en hals. Overtollige resten na 10 minuten afnemen met tisseus of het crèmemasker ’s nachts laten intrekken als verzorging.

De optimale aanvulling
Creme Speciale Peaux Sensibles 17b
Omega 3.6 Complexe Suractive 94


Masque Fermete Intense 153

Masque Fermete Intense 153 Verzorgend masker ‘lifting’-effect

Productomschrijving
Het iriserende, zacht opdrogende masker geeft een verslapte huid direct nieuwe vitaliteit. Het door Maria Galland ontwikkelde “Complexe Energie” bevat vitaminen en waardevolle sporenelementen uit roze en groene leem, verbetert de elasticiteit van de huid, geeft haar nieuwe spankracht en stevigheid. De teint ziet er fris en stralend uit.

Gebruik
Een tot twee maal per week aanbrengen op de gereinigde huid, 8 tot 10 minuten laten inwerken, afwassen en de huid tonifieren.

De bijpassende behandeling
Soin Profilift


Masque Froid Contour des Froid 95

Masker voor de oogzone

Productomschrijving
Met dit verfrissend, verkoelende en vitaliserende masker voor de oogzone worden mimische rimpeltjes, zwellingen en kringen rond de ogen gereduceerd. Intensief hydraterende werkstoffen verzorgen de tere huid rond de ogen, vermoeide ogen zien er stralend uitgerust en helder uit.

Gebruik
Het masker aanbrengen op de gereinigde oogzone 5 tot 10 minuten laten inwerken en daarna afnemen met een washandje of lauwwarm water. Gebruiken zo vaak u wilt.

De optimale aanvulling
Masque Froid Hydratant 92
Serum Hydratant Intense 98

Contact

De Gaarde 295

7002CA Doetinchem

Tel: 06-30716111

E-mail: info@schoonheidssalondegaarde.nl